Camerele de supraveghere video IP – unde le putem folosi?

Ultimii ani ne-au aratat ca trebuie sa alocam o grija excesiva securizarii propriilor bunuri sau propriilor noastre afaceri, drept pentru care trebuie sa avem o colaborare stransa cu o firma de paza si protectie, la care trebuie sa se adauge si o monitorizare prin camere de supraveghere de mare precizie.

Daca in trecut existau camere pentru supraveghere video doar in anumite locuri care implicau riscuri majore, precum depozitele, firmele mari sau porturile de descarcare, acum lucrurile au luat o intorsatura oarecum neasteptata, mai ales de cand a crescut numarul jafurilor si agresarilor, in special in spatiile private.

Asta aduce in discutie faptul ca un om de rand trebuie sa isi asigure marja de eroare adecvata, iar daca detine anumite lucruri care au o valoare destul de mare, trebuie sa apeleze la o camera de supraveghere cu tehnologie IP, care propune de la sine o serie de specificatii tehnice deloc de neglijat.

Pe de-o parte, aceste camere au lentile special concepute pentru a capta o raza mare de actiune, fie pe timp de zi, fie pe timp de noapte, iar calitatea imaginilor este una de nivel ridicat.

Ba mai mult, aceste camere de supraveghere cu tehnologie IP pot fi interconectate la un server, in vederea stocarii de informatie si date, dar si pentru transmiterea in timp real cu ajutorul internetului, a tuturor imaginilor catre diferite persoane.

Un avantaj real pe care il aduc aceste camere se raporteaza la usurinta in montaj si posibilitatea de a vizualiza de pe orice device actiunea ce se petrece la nivelul casei noastre sau a afacerii pe care o detinem, un lucru cu adevarat de luat in seama.

Daca sunteti plecat din oras sau din tara, fie ca apelati la propriul dumneavoastra telefon mobil, laptop sau tableta, puteti intra in posesia imediata a imaginilor dintr-un anume loc, indiferent de unghiul vizualizat.

Mai mult decat atat, aceste sisteme de supraveghere pot fi conectate la diferite firme de paza si protectie, iar in cazul in care se produc lucruri neasteptate ce au la baza diferite ilegalitati, imaginile furnizate pot surveni drept dovezi legale in orice proces civil sau penal.

Apeleaza acum la o firma care produce astfel de camere de supraveghere IP si consulta ofertele de kituri, menite sa te ajute sa ai parte de monitorizare completa atat in interior cat si in exterior, in vederea obtinerii unor imagini clare in timp util.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s